Ett minne för livet – Förlovning

j_65377681

Julen 2012 så åkte jag tillsammans med min kille Carlos och hans två bästa vänner Andreas och Leo till Thailand. Vi åkte från Göteborg och gjorde första mellanlandningen på flygplatsen i Paris.

Vi satte oss och åt en croissant och minns, jag bodde i Paris i ett år i början när jag och Carlos träffades. Paris betyder väldigt mycket för oss så det var bara härligt att mellanlanda där.

När vi alla hade ätit så gick vi och satte oss. Plötsligt så får Andreas ont i magen, jag hann tänka – Attans, har magsjukan redan kommit, vi är inte ens i Thailand! Leo behövde också gå på toa.

Carlos och jag sitter ensamma i myskläder med all vår packning, jag letar efter magmediciner. Carlos pratar på om vilken tur vi haft, vad kul vi har i livet. Vilka resor vi har gjort och jag kan inte annat än instämma. Vi brukar prata om vilken tur vi har, vilken kärlek vi har.

3084_198062990264_2289198_n

Plötsligt går Carlos ner på knä. Han tar upp en ring. Vi står på flygplatsen i Paris, Carlos på knä och jag förstår ingenting.

Jag älskar dig, jag har pratat med din pappa om det jag tänker fråga dig nu. Vill du gifta dig med mig.

Jag blev helt chockad, vad gör du där på knä tänkte jag. Sen bara på en sekund så förstår jag. Jag kunde inte vara lyckligare. Självklart svarar jag JA, han sätter på ringen och vi pussas och kramas länge. Under kramen ser jag borta i vrån att Andreas och Leo inte alls är på toa, de står bakom pelarna och tar kort!

Sen berättar C att han har ordnat lite extra under vår Thailandsvistelse så att det blir som en extra tidig smekmånad, han säger också att detta bara är en låtsasring och att jag får välja vilken ring jag vill hemma. Det blir bäst så.

402358_10151092827260314_902475111_n

Han valde Paris för att det har stor betydelse för oss. Så otroligt stort, vilken romantisk kille jag har.

Mi amor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s